Fri frakt för ordrar över 500 kr • Vätskeersättning on the go!

FAQ & Kontakt

Wato är en färdigblandad vätskeersättning med eller utan koffein som hjälper dig återställa vätskebalansen.

För dig som vill återställa vätskebalansen vid fysisk aktivitet eller generell uttorkning med en läskande välsmakande dryck.

Wato finns som alternativ med eller utan koffein beroende på användningstillfälle.

Vi har även skapat en produkt med koffein (180mg per burk – motsvarar ca 2 koppar kaffe) för dig som vill få fördelarna från koffein som motverkar trötthet och större möjlighet att fokusera.
EFSA har bedömt det som tryggt att inta upp till 200 mg koffein i en singeldos och en daglig dos om 400 mg koffein.

Vi rekommenderar därmed max två burkar om dagen och håller man sig till det så är det inget problem, vare sig det gäller koffein eller mängden vitaminer/mineraler.

Wato tillför kroppen vätska, salter, mineraler och vitaminer. Vätskeersättning förbättrar vattenupptaget och motverkar uttorkning.

Studier visar att du behöver dricka minst fyra koppar kaffe innan det leder till ökad urinproduktion. Däremot gör såklart vätskan i drycken att du blir kissnödig, men det hade varit samma effekt om du bara hade druckit vatten.
Valmöjligheten med Wato +koffein är framtagen för dig som vill få fokus och energi men samtidigt få hjälp att återställa vätskebalansen.
Wato +koffein passar förslagsvis före, under och efter fysisk aktivitet eller som en uppiggande vätskeersättning under dagen.
Koffeinhalten i Wato motsvarar ca två koppar kaffe.

När du vill ha hjälp att återställa vätskebalansen. Passar perfekt vid fysisk ansträngning generell uttorkning eller exempelvis varmt klimat.

Wato är den första färdigblandade, kolsyrade och sockerfria vätskeersättningen med eller utan koffein på marknaden som innehåller motsvarande samt förbättrat innehåll mot traditionella alternativ.
Målsättningen är att kunna erbjuda ett mer välsmakande och läskande alternativ ”on the go” än traditionella brustablettsalternativ för dig med en aktiv livsstil.
Wato är, till skillnad mot traditionella alternativ, sockerfri och erbjuder även fördelarna från magnesium och vitamin B2, B6, B12.

Vi rekommenderar inte barn, gravida och ammande personer att konsumera Wato drink med koffein. Wato har en rekommenderad maxförbrukning om 2 burkar per dag för en vuxen.

Ja, Wato drink är 100% vegansk.

Magnesium minskar trötthet, krävs för en bra muskelfunktion samt bidrar till elektrolytbalansen. Du som tränar mycket och lever ett aktivt liv har en högre förbrukning av näringsämnen än stillasittande personer. Det gäller inte bara energigivande näringsämnen, utan även vissa vitaminer och mineraler. Magnesium hör till dessa mineraler, och intaget bör därför ses över av dig som tränar hårt.